Brain Bee natjecanje

Brain Bee međunarodno je natjecanje koje testira znanje studenata o neuroznanosti i psihologiji, organizira interaktivna predavanja u području neuroznanosti i stvara priliku mladim znanstvenicima da upoznaju druge ljubitelje neuroznanosti i profesionalce!

Pobjednik Brain Bee natjecanje nastavio/la bi predstavljati Hrvatsku na međunarodnom natjecanju, koja se održava na sveučilištima širom svijeta svaku godinu. Preko 75 zemalja i 25,000+ učenika trenutno sudjeluje u godišnjem međunarodnom natjecanju Brain Bee.

Za više informacija o natjecanju Brain Bee posjetite web stranicu (https://neuronada.wixsite.com/blog/brain-bee-natjecanje) i službenu web stranicu međunarodnog natjecanja (https://thebrainbee.org/)!

Ovi putem pozivaju se studenti da se pridruže organizacijskom timu koji će dizajnirati pitanja za pismeni i usmeni dio ispita! Volonterski rad u organizacijskom timu bio bi u potpunosti online (od studentskih volontera bi se tražilo čitanja četiri poglavlja (svako oko 3-5 stranica) knjige "Spoznaje Mozga" o osnovama neuroznanosti), a zatim dizajniranje osam potencijalna pitanja za natjecanje.

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPIy_iehuFBsbjTi0j1_1YHjIBLAMYGmu8x5ONDyHL-SCCgg/viewform

Priloženi dokumenti

Brain Bee
03. siječnja 2022. 37,73 KB

Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i MInistarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više informacija o projektu:
Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge