Obilježavanje svjetskog Dana dobrih djela u Hrvatskoj

Udruga Djeca za bolji svijet organizira drugu godinu zaredom, 16.4.2023. godine, na prostoru cijele Hrvatske obilježavanje svjetskog Dana dobrih djela.

Svjetski dan činjenja dobrih djela, događaja koji je inicirala i pokrenula organizacija Good Deeds Day. Udruga Djeca za bolji svijet kao partner organizacije Good Deed Day drugu godinu zaredom organizator je obilježavanja svjetskog dana činjenja dobih djela za cijelu Hrvatsku, te ove godine i za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Sloveniju. Good Deeds Day organizacija djeluje u 108 zemalja svijeta i okuplja preko 3.900.000 volontera.

Prošle godine u navedenu aktivnost uključilo se 40-tak gradova u Hrvatskoj. Sudjelovalo je više od 100 različitih udruga/volonterskih centara iz cijele Hrvatske, mnoštvo škola i vrtića, običnih građana, te je to sve zajedno dovelo do 7500 raznih sudionika.

Za više informacija i kako sudjelovati u obilježavanju obratite se predsjedniku udruge Djeca za bolji svijet/Children for a Better World gosp. Leu Petrovu.
Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Program volonterskog centra (su)financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Više informacija o projektu:
Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge