Poziv na natječaj „Dobro biram – Volontiram!“

Pozivaju se svi učenici/ice osnovnih škola s područja Krapinsko-zagorske županije da se uključe u natječaj „Dobro biram – Volontiram“ kojem je svrha prikazati volontiranje kao društveno korisno, kako za djecu i mlade, tako i za cjelokupnu zajednicu kroz literarni i likovni izričaj. Prijaviti se mogu učenici/ice osnovnih škola Krapinsko-zagorske županije od 5. do 8. razreda.

Svaki učenik/ca može se prijaviti na samo jedan natječaj te bira želi li se prijaviti putem literarnog ili likovnog izričaja. Za prijavu je potrebno priložiti samo tekst ili vlastoručno nacrtanu/izrađenu sliku koja prikazuje volontiranje, iskustva, i pozitivne utjecaje volonterstva.

ŠTO TREBA SADRŽAVATI PRIJAVA?

1. ime i prezime autora/ice teksta/likovnog rada

2. godinu rođenja

3. kontakt broj mentora/ice u školi

4. ime razrednika/ice, mentora/ice

5. naziv škole, razred

Prijave traju od 10.3.2022. do 31. 3.2022. do 15:00 sati, te se šalju na mail volontirajmo@zagor.info.

Detaljnije informacije se nalaze u uputama za prijavu.

Priloženi dokumenti


Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Program volonterskog centra (su)financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Više informacija o projektu:
Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge