Upitnik o statusu volontiranja za područje Krapinsko-zagorske županije

Pozivamo sve građane/ke s područja cijele Krapinsko-zagorske županije da se uključe u ispitivanje o statusu volontiranja na području Krapinsko-zagorske županije ispunjavanjem upitnika koji se nalazi na sljedećem linku: https://www.questionpro.com/t/ATQUXZnoVp.

Cilj upitnika je utvrditi razinu informiranosti građana/ki o volonterstvu i mogućnostima volontiranja na području Krapinsko-zagorske županije kao i razinu motiviranosti za volontiranjem.

Upitnik je anoniman, a moguće ga je ispuniti do 30.11.2021. godine.

Predviđeno vrijeme za ispunjavanje upitnika je 10 minuta.

Upitnik se provodi u okviru dvogodišnjeg programa „Volonterski centar VolontirAJMO“. Projekt je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i MInistarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više informacija o projektu:
Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge