UPITNIK ZA ORGANIZATORE VOLONTIRANJA

Hrvatski centar za razvoj volonterstva u partnerstvu s regionalnim volonterskim centrima u Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku, a kao jednu od posljednjih aktivnosti u sklopu projekta "Radius V", sufinanciranog od strane EU, kroz program ESF, provodi ispitivanje društvenih potreba o različitosti i inkluziji u volonterskim programima.
Cilj ovog upitnika je ispitati iskustva i stavove organizatora volontiranja o različitosti i inkluziji u volonterskim programima koje provode. Također, zanima nas i koja je vrsta podrške potrebna organizatorima volontiranja kako bi provodili ovakve programe što kvalitetnije.
Upitnik je dostupan na sljedećoj poveznici: https://radiusv.limequery.com/938835?lang=hr do 30. rujna 2023. godine.

Rad volonterskog servisa financijski je podržan od strane Europske unije kroz Europski socijalni fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Program volonterskog centra (su)financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Mreža udruga Zagor
Trg svete Jelene 6
49210 Zabok
Tel.: 049.222.635
Mob.: 091.222.6350
mreza@zagor.info, www.zagor.info
volontirajmo@zagor.info
volontirajmo.zagor.info
F: VolontirAJMO, T: @zagorinfo

 

Radno vrijeme:

Vrijeme za rad s korisnicima je svaki radni dan od 9 do 14 sati i prema dogovoru.

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge